Duel santcugatenc a Segona B entre Fernando Maestro i Joan Esteva


  • Comparteix:

Joan Esteva, en una roda de premsa

Joan Esteva, en una roda de premsa

L'entrenador santcugatenc del Sporting Mahonès, Joan Esteva, rep la visita de l'Alcoià del porter Fernando Maestro diumenge a partir de les dotze del migdia. D'altra banda, el davanter del cuer Santboià, Toni Rodríguez, visita el camp del Lleida per tal de sumar punts per apropar-se a la zona de permanència. Pel que fa al grup IV de Segona Divisió B, el San Roque de Lepe de Gabri i Sobregrau rep el Roquetes amb la possibilitat de consolidar la seva plaça en posicions de promoció d'ascens.

L'Alcoià del porter Fernando Maestro se situa en la cinquena posició fora del play off d'ascens, però a només 3 punts del líder. El rival dels alcoians és l'Sporting Mahonès dirigit per Joan Esteva, que es troba a mitja taula, amb una avantatge còmode respecte les posicions de descens. En una posició incòmode se situa el Santboià del davanter Toni Rodríguez, que ocupa l'última plaça amb només 14 punts i amb poques sensacions de poder aconseguir la permanència. Aquest cap de setmana visiten el complicat Camp d'Esports de l'UE Lleida.

Pel que fa a la Tercera Divisió, l'Espanyol B dels santcugatencs David López i Lucas Porcar rep el Reus Deportiu en la 28a jornada. El filial blau-i-blanc vol els tres punts per superar el seu rival i escalar posicions. Actualment, se situen en la novena plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.