Marta Sagol torna a donar la victòria al SantCu


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení venç (3-1) el Cerdanyola B amb un hat trick de la davantera Marta Sagol, pitxitxi del grup dos de Primera Catalana. Després d'anar gran part del partit per davant en el marcador, les visitants han empatat, però Marta ha avançat de nou les locals i ha acabat ampliant la diferència fins el 3-1 final. Amb aquest resultat les santcugatenques segueixen en el grup capdavanter de la classificació.

Tres gols més i pitxitxi. Marta Sagol segueix anotant gols i segueix donant punts al SantCu femení. Davant un rival inferior com el Cerdanyola B, les santcugatenques han sortit a fer un bon joc, de combinació i de toc, amb bones arribades a la porteria contrària. Marta ha obert la llauna al minut 28 després de demostrar la seva velocitat amb la pilota als peus. El partit s'ha equilibrat, amb ocasions d'un i altre equip, i no ha estat fins ben entrada la segona part quan la cerdanyolenca Claudia, amb un gran xut de fóra l'àrea, ha igualat el marcador. Sense donar temps a les visitants per gaudir de l'empat, Marta ha tornat a avançar les vermell-i-negres, de nou amb una bona definició, i ha acabat emportant-se el hat trick amb el tercer i definitiu gol que ha posat el 3-1 final. L'entrenador del SantCu, Tono Cadevall, ha destacat la importància de tenir a la plantilla una jugadora com la davantera Marta, però ha remarcat el treball del conjunt.

Tono Cadevall

Tenir una jugadora així és un avantatge, però també té un equip darrere que li dóna les oportunitats



Amb aquests tres punts les santcugatenques obren una escletxa de set punts respecte el Can Deu, les seves immediates perseguidores, i segueix al grup capdavanter amb les opcions d'ascens intactes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.