L'Alcoià se situa líder i Lucas Porcar dóna la victòria a l'Espanyol B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Lucas Porcar

Imatge d'arxiu de Lucas Porcar

Bona jornada pels futbolistes santcugatencs de 2B i Tercera que han aconseguit importants victòries. L'Alcoià del porter santcugatenc Fernando Maestro ha sumat una victòria davant el Benidorm (2-0) amb la que s'ha situat líder del grup 3 de 2B, després de la victòria del Santboià de Toni Rodríguez (1-0) davant el segon classificat, el Badalona, i la derrota del fins ara líder, el Sabadell (1-2) davant l'Hospitalet. En el mateix grup, l'Sporting Mahonès de Joan Esteva cau (3-0) davant el Dènia, i en el grup 4 el San Roque de Lepe de Sobregrau i Gabri es col·loca tercer després de vèncer el Cadis (0-2). A Tercera, Lucas Porcar aconsegueix el gol de la victòria de l'Espanyol B (0-1) davant el Vilafranca.

El santcugatenc de l'Espanyol B Lucas Porcar ha estat el gran protagonista del matx contra el Vilafranca després d'aconseguir el gol de la victòria (0-1) davant el Vilafranca en el minut 88 de partit. Porcar ha entrat en el minut 53 substituïnt a l'altre santcugatenc del filial blanc-i-blau, David López. Amb aquesta victòria els blau-i-blancs se situen novens del grup 5 la Tercera Divisió a sis punts de l'ascens.

Una categoría per sobre, en el grup 3, l'Alcoià ha estat el gran protagonista en situar-se líder després de guanyar (2-0) el Benidorm i aprofitant les derrotes de Sabadell i Badalona. Precisament el conjunt badaloní ha caigut contra el Santboià (1-0) del santcugatenc Toni Rodríguez. Amb aquesta victòria els santboians mantenen les esperances de salvació tot i continuar cuers. L'Sporting Mahonès entrenat per Joan Esteva ha caigut golejat (3-0) i s'apropa al descens. En el grup 4, Sobregrau i Gabri i els seus companys del San Roque de Lepe han aconseguit una important victòria i ascendeixen a la tercera plaça després de guanyar (0-2).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.