Els candidats a la Federació Catalana de Futbol passaran per Cugat.cat la setmana que ve


  • Comparteix:

Logotip de la federació

Logotip de la federació

Cugat.cat entrevistarà els tres candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol al programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv. Andreu Subies serà entrevistat dilluns, Jordi Casals, dimarts, i Jaume Llauradó, divendres. Les eleccions se celebraran dissabte vinent a les delegacions de la federació a Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.

Tres són els candidats que opten a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. L'expresident Jordi Casals es torna a presentar després que 15 directius de la seva junta marxessin i l'obliguessin a convocar eleccions. Precisament un d'aquests directius dimissionaris, Andreu Subies, llavors vicepresident de la federació amb Casals, també opta a la presidència. Jaume Llauradó és el tercer candidat.

Dilluns vinent s'obre la ronda d'entrevistes amb Andreu Subies, dimarts, Jordi Casals i divendres es tanca amb Jaume Llauradó.

Les entrevistes s'emetran en directe a partir de les nou del matí per Cugat ràdio (91.5 FM) i es podran veure a Cugat tv al programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.