Dos santcugatencs, cara a cara a Segona B


  • Comparteix:

Joan Esteva vol capgirar la ratxa del conjunt menorquí

Joan Esteva vol capgirar la ratxa del conjunt menorquí

L'Sporting Mahonès de l'entrenador santcugatenc Joan Esteva s'enfronta dissabte a les sis de la tarda amb el Santboià del davanter santcugatenc Toni Rodríguez, en el partit corresponent a la 30a jornada de Segona Divisió B. El líder del grup 3, l'Alcoià del porter Fernando Maestro, juga diumenge a les cinc de la tarda al camp del Terol. El San Roque de Lepe de Gabri i Sobregrau juga contra el Jaén per continuar en promoció d'ascens del grup 4.

L'Sporting Mahonès acumula cinc derrotes consecutives. A més, el club menorquí ha estat denunciat per l'impagament de les vivendes dels seus jugadors resideixen. El seu entrenador, el santcugatenc Joan Esteva, vol dirigir el seu conjunt cap a la victòria capgirant els resultats negatius. En el rival dels menorquins d'aquesta jornada es troba el davanter santcugatenc Toni Rodríguez.

L'altre santcugatenc del grup 3, el porter de l'Alcoià Fernando Maestro, s'enfronta al Terol, el 10è classificat, diumenge a les cinc de la tarda. En el grup 4, el San Roque de Lepe de Gabri i Sobregrau juga dissabte a les cinc de la tarda davant el Jaén. Els andalusos se situen en posicions de promoció d'ascens a Segona amb 5 punts de coixí respecte el cinquè classificat.

Pel que fa a Tercera Divisió, l'Espanyol B de David López i Lucas Porcar busca la victòria a casa davant el líder, el Llagostera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.