El Mira-sol Baco celebrarà els 40 anys amb un calendari ple d'actes


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa

Imatge de la roda de premsa

El Mira-sol Baco arriba aquesta primavera als 40 anys. Per celebrar-ho, l'entitat santcugatenca ha organitzat diversos actes, entre els quals destaquen l'exposició fotogràfica, que tindrà lloc al Casal Cultural de Mira-sol, i la xerrada 'Ser només pares', a càrrec del psicòleg del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat Pep Marí. Durant l'acte de presentació, el president del Mira-sol, Joan Salabert, ha valorat molt positivament l'evolució del club en els últims anys.

El 26 d'abril el Mira-sol Baco bufarà les espelmes. Per tal de celebrar l'efemèride, l'entitat mirasolenca oferirà una exposició fotogràfica que tindrà lloc al Casal Cultural de Mira-sol. L'exposició, que serà del 26 d'abril al 3 de maig, rebrà el nom de '40 anys del CFU Mira-sol Baco'. Al mes de maig, seguint en aquesta línia de caire social, el club emetrà el curmetratge '6 contra 6' i una xerrada a càrrec del psicòleg del CAR Pep Marí amb el títol 'Ser només pares'.

Pel que fa a la vessant esportiva, el club celebrarà els 40 anys amb la 8a edició del torneig de futbol que organitza amb la presència d'equips com l'Espanyol, l'Europa i el Terrassa.
La celebració del 40è aniversari de l'entitat arriba en un dels millors moments del club. El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, ho explica a Cugat.cat.

Joan Salabert

Hem arribat ja als 370 nanos. La valoració dels últims anys és excel·lent. Coincideix la celebració dels 40 anys amb el millor moment del club.




La celebració dels 40 anys finalitzarà amb el dinar de família que farà tot el club a l'Hotel Campus Bellaterra. Un dinar on a banda de repartir els premis del torneig, el club té preparades diverses sorpreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.