Benja dóna un punt important al Barça B


  • Comparteix:

Benja ha aconseguit el gol culé

Benja ha aconseguit el gol culé

El santcugatenc Benja ha marcat el gol del Barça B a l'empat al camp de l'Osca i que manté els blaugranes a la quarta posició de la Segona Divisió. El futbolista ha sortit de titular i ha aconseguit la igualada en una mà a mà contra el porter, al que ha superat amb un xut ras. Els locals han jugat amb un home menys, per l'expulsió al minut 38 de Molinero per doble amonestació.

Benja ha aconseguit el seu tercer gol de la temporada en un partit que ha començat malament pels homes de Luis Enrique. L'Osca s'ha avançat al minut 22 amb un gol de Tariq. però l'expulsió de Molinero al minut 38 ha pesat a l'equip aragonès. Als set minuts de la segona part el davanter santcugatenc ha aconseguit igualar el matx i minuts després ha pogut marcar el segon que ha evitat el porter local. Al minut 77 Benja ha estat substituït per Tello en un partit que ha acabat en empat a un gol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.