Triomfs contundents de Migue i Benja

Benja ha disputat els noranta minuts davant l'Alcorcón

Els dos representants santcugatencs a la Segona Divisió, Benja i Migue, han jugat els 90 minuts en els respectius triomfs del Barça B i del Girona. Els blaugranes han superat (2-0) l'Alcorcón i els gironins s'han desfet de l'Albacete (3-0) trencant així una dinàmica negativa de tres derrotes consecutives.

El santcugatenc Benja ha estat titular en la victòria davant l'Alcorcón. Els blaugranes s'han avançat ràpidament amb un gol de Jonathan Soriano als cinc minuts de partit i al 59 Nolito ha fet un dels gols de la jornada. Benja ha disposat d'oportunitats de marcar però no ha estat encertat en els metres finals. Per la seva banda el Girona, amb Migue a l'eix de la defensa ha aconseguit trencar la ratxa de tres derrotes consecutives. Jandro ha anotat el primer gol gironí que donava avantatge al descans i a la represa Despotovic, i Peragón als minuts finals han tancat la victòria.

Amb aquestes victòries el Barça B se situa quart i el Girona vuitè, a un punt del Granada, tot i que els granadins tenen un partit menys.