Santboià i Espanyol B sí que fan els deures


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Santboià

Imatge d'arxiu del Santboià

El Santboià, amb dos gols del santcugatenc Toni Rodríguez, s'aferra a la Segona B i torna a vèncer (3-1) a un rival directe per la permanència, el Benidorm. A Tercera, també l'Espanyol B de Lucas Porca, i David López aconsegueix la victòria (1-3) al camp del Palamós. L'Alcoià de Fernando Maestro suma un punt en l'empat (1-1) contra l'Alacant, mentre que el San Roque de Lepe de Sobregrau i Gabri cau (1-0) contra l'Alcalà i l'Sporting Mahonés de Joan Esteva continua amb la seva caiguda lliure i cau golejat (4-0) contra el Lleida.

Tot i tenir molt difícil la permanència, el Santboià no perd l'esperança i suma la quarta victòria consecutiva quedant a dotze punts de la salvació. Els santboians han guanyat (3-1) el Benidorm, amb dos gols i una assistència del santcugatenc Toni Rodríguez. Una victòria que deixa la permanència molt complicada però encara posible pels de Sant Boi al grup 3 de la Segona B.

En el mateix grup, l'Sporting Mahonés de Joan Esteva torna a perdre i en aquest cas cau golejat (4-0) al Camp d'Esports de Lleida, quedant a un sol punt del descens. Tampoc ha pogut sumar la victòria l'Alcoià de Fernando Maestro que tot i empatar (1-1) contra un rival directe per l'ascens, continua tercers. En el grup 4, el San Roque de Lepe perd (1-0) al camp de l'Alcalà però continua en posicions d'ascens.

A Tercera, l'Espanyol B de Porcar i López, torna a guanyar (1-3) al Palamós i se situa novè de Tercera Divisió després de quatre jornades consecutives guanyant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.