Pol Calvet, amb la sub-17 estatal


  • Comparteix:

Imatge del Pol Calvet (Font: FEF)

Imatge del Pol Calvet (Font: FEF)

El futbolista juvenil santcugatenc del FC Barcelona Pol Calvet està disputant amb la selecció espanyola sub-17 a Bèlgica la fase de classificació pel Campionat d'Europa que tindrà lloc al maig a Sèrbia. Fins el moment Calvet ha jugat com a titular en el segon dels dos partits que ha jugat el combinat estatal, contribuint amb un gol en la victòria sobre Irlanda del Nord (5-1).

Pol Calvet, format a l'escola Àgora on encara continua amb els seus estudis, i que ha passat per la Ferran Martorell, el Sant Andreu, juga actualment al juvenil A del FC Barcelona. El mig santcugatenc de 17 anys, ja havia jugat amb la selecció sub-16 estatal, i s'està convertint en una de les peces clau del mig camp de la sub-17 espanyola. Després de no jugar el primer partit contra Bèlgica on el combinat estatal va haver de patir per superar els belgues (3-1), en el segon matx contra Irlanda del Nord, el santcugatenc va sortir a l'onze inicial de Ginés Meléndez, marcant el cinquè i definitiu gol en el minut 84.

Ara Calvet i els seus companys de selecció es jugaran aquest dijous la classificació per l'Europeu de Sèrbia contra Anglaterra. Amb l'empat tenen suficient per la classificació, en canvi si perden no tindran bitllet ni per l'Europeu de Sèrbia ni pel Mundial que tindrà lloc a Mèxic al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.