El SantCu suma la tercera victòria conscecutiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del SantCu

Imatge d'arxiu del SantCu

El Sant Cugat Esport guanya (0-2) al camp del Barberá i es consolida a la segona posició del grup tercer de la Primera Territorial. Els vermell-i-negres fan un bon partit en defensa i treuen màxim profit de les seves jugades ofensives.

El SantCu afrontava aquesta jornada un partit complicat al camp del Barberá, conjunt que està lluitant per mantenir la categoria. El matx ha estat molt intens amb una expulsió per part de cada equip, un penal fallat pels locals i molta emoció. Els de José Luis Duque han aprofitat les ocasions de gol i les jugades clau. El capità de l'equip, Joan Gómez, resumeix del matx destacant el bon treball del seu conjuny.

Joan Gómez

Hem estat encertats en els moments importants del partit. Una victòria per seguir a la part alta de la taula.





Després d'aquesta jornada, els vermell-i-negres ocupen la segona posició amb 43 punts, un més que el tercer, el San Mauro. Els santcugatencs sumen la tercera victòria consecutiva i rebran el proper diumenge el la Múnia, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.