Gran partit per mirar cap amunt i buscar l'ascens

El Sant Cugat Esport femení guanya (3-1) el Can Deu i s'afiança a la sisena posició. Les vermell-i-negres han disposat de nombroses ocasions a la primera part però el marcador no s'ha mogut. A la represa les visitants s'han avançat amb un gol de penal als cinc minuts que les vermell-i-negres han remuntat en les dues jugades posteriors. A l'últim minut ha arribat el tercer, quan les santcugatenques jugaven amb una menys.

La primera part ha acabat sense gols encara que el SantCu ha disposat de nombroses ocasions per avançar-se. Les vermell-i-negres han tingut el domini del joc i les oportunitats, però s'han topat amb la bona actuació de la defensa i la portera sabadellenca. A l'últim minut del primer temps, Marta Sagol ha pogut anotar el primer però el seu xut s'ha estavellat al travesser.

Als cinc minuts del segon període, en un atac aïllat del Can Deu Andrea ha arribat tard al tall i ha fet penal. La transformació ha posat el 0 a 1 injust pels mèrits de tots dos equips. Però la reacció santcugatenca ha estat fulgurant i en dues bones jugades han donat la volta en el marcador amb els gols de Lali i Lídia. A partir d'aquest moment el partit ha estat més intens amb ocasions per tots dos equips, però amb major control de la pilota de les locals. A 15 minuts del final, l'expulsió d'Andrea per doble amonestació ha posat els nervis a la graderia, però qui ha aprofitat les ocasions ha estat, de nou, el SantCu i amb el gol de Mònica a punt de finalitzar l'enfrontament ha sentenciat i ha deixat els tres punts a casa.

El tècnic del SantCu, Tono Cadevall, lamenta no sentenciar abans els partit.

Tono Cadevall

Fins que no tenim un ensurt no ens hi posem i si no marquem hem de patir.

La propera setmana les santcugatenques tenen un enfrontament complicat. Visiten el camp del Santpedor, el segon classificat.