Pol Calvet està a una passa de ser campió amb el juvenil del Barça


  • Comparteix:

Els blaugranes fan pinya per guanyar la lliga

Els blaugranes fan pinya per guanyar la lliga

El jugador santcugatenc del Juvenil A del FC Barcelona, Pol Calvet, i els seus companys d'equip depenen d'ells mateixos per proclamar-se campions de Divisió d'Honor en l'última jornada de lliga. Els blaugranes tenen dos punts d'avantatge respecte el segon classificat, l'Espanyol, i necessiten puntuar contra el Cornellà aquest dissabte per assegurar-se el títol.

Calvet pot refer-se de la decepció que va suposar quedar fora del Campionat Europeu amb la selecció espanyola sub-17 la setmana passada. Dissabte, l'equip blaugrana, que entrena Òscar Garcia, pot proclamar-se campió de la Divisió d'Honor juvenil. A falta d'una jornada per tancar el calendari, els culers han realitzat una temporada gairebé perfecta, amb una única derrota i tenen dos punts d'avantatge respecte el segon classificat, l'Espanyol. Els pericos estan obligats a guanyar i esperar una ensopegada del Barça. Però el santcugatenc Pol Calvet i els seus companys no estan disposats a deixar escapar el títol.

El Barça rep el Cornellà dissabte a les dotze del migdia, conscient que depenen d'ells mateixos per ser campions. A la mateixa hora, l'Espanyol visita el camp del Gimnàstic de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.