Derbi entre la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Junior B a Tercera Territorial


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Penya Blaugrana Sant Cugat, sisè classificat, rep la visita del tercer classificat, el Junior B, en el derbi del grup 15 de Tercera Territorial. El Junior B es troba a tres punts del primer classificat i busca la victòria amb l'objectiu de pressionar el líder de la categoria. La Farga també rep la Roureda i el Mirasol Baco A juga a casa davant l'Escola de Futbol Base de Ripollet en la 25a jornada de la categoria.

El partit més destacat dels conjunts santcugatencs de Tercera Territorial és el derbi entre blaugranes i blau-i-negres. Els dos conjunts es troben en les posicions capdavanters i lluitaran per la victòria per tal d'aconseguir tres punts importants. El Junior busca atrapar el lideratge de la categoria mentre que La Penya busca acomodar-se a la zona alta de la taula.
Amb els mateixos punts i una posició per sota se situa el Mirasol-Baco A que rep el líder de la taula, l'Escola de Futbol Base de Ripollet. Pel que fa a La Farga, se situa en la novena posició amb un coixí de punts suficient sobre la zona baixa de la classificació.

En el grup 14 de Tercera Territorial, el Mirasol Baco B se situa en la cinquena plaça i disputa la 26a jornada al camp del líder del grup, el Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.