La lliga pot esperar

El Junior cau derrotat davant el Juventud Prat (0-1) tot i jugar més de 80 minuts amb un home més i disposar d'un penal favorable. Els blau-i-negres han estat incòmodes sobre el camp i han acabat pagant la falta de joc i ritme proposat pel rival.

Quan encara no s'havien jugat 10 minuts de partit el Junior s'ha quedat amb un home més per l'expulsió d'un jugador rival. Això ha provocat que el Juventud Prat hagi fet un pas enrere i s'hagi dedicat a defensar, a la recerca d'un contraatac o jugada puntual que li permetés fer un gol. El Junior ha tingut la possessió de la pilota, i tot i que li ha costat combinar, a punt ha estat de marcar en una rematada de Pol Barceló a la creueta. Minuts després, el rival ha obert el marcador en una jugada aïllada deixant tocat al Junior.

A la represa s'ha accentuat la voluntat del Juventud Prat de trencar el joc, perdre temps i no deixar jugar. Els santcugatencs tenien massa pressa per empatar i han comès imprecisions per culpa de la precipitació. Un penal els hauria permès empatar, però Carlos Torrentbó ha fallat la pena màxima. Han buscat l'empat fins al final, amb només tres defenses i penjat pilotes a l'àrea contrària, però el gol s'ha resistit i sumen la cinquena derrota de la temporada. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, creu que el rival ha fet el que podia per guanyar.

Francesc Puig

Ells han fet el que havien de fer. Sabien que jugant no ens podien guanyar i el que han fet ha estat perdre temps per aguanyar el marcador.

La jornada vinent visiten el Vallirana, equip de la zona mitja, però que els va guanyar a l'anada.