El futbol és just amb el SantCu

El conjunt femení del Sant Cugat Esport guanya (2-1) l'Igualada amb un gol en el temps de descompte de Marta Sagol. Tres punts que permeten a les vermell-i-negres continuar amb opcions d'ascens.

Triomf tant necessari com merescut per un SantCu que ha dominat la possessió i ha creat més perill que les rivals. Les millors oportunitats del primer temps les han tingut les santcugatenques, però en una de les escasses arribades de l'Igualada, les jugadores visitants han demanat un possible penal que l'àrbitre no ha xiulat. Marta Sagol ha entrat a la segona part per intentar trencar la igualat, però als tres minuts l'Igualada s'ha avançant en una errada defensiva del SantCu. La davantera vermell-i-negra ha provocat un penal que 'Benlli' ha transformat en l'empat a 1. Les jugadores i l'afició rival han escalfat l'ambient, fet que el col·legiat no ha permès. Les santcugatenques ha continuat buscant el gol de la victòria, que ha arribat en el temps de descompte gràcies a una excel·lent definició de Sagol. El tècnic de l'equip, Tono Cadevall, reconeix que els punts són vitals per a la lluita per l'ascens.

Tono Cadevall

Són tres punts vitals per aspirar a l'ascens. No podem punxar. Ho havíem parlat i l'equip ha respost bé.

En un final tens, les visitants no han sabut digerir la derrota i han acabat força enfadades. La jornada vinent visiten el camp del Lourdes, equip de la zona baixa de la taula.