Alcoià i San Roque busquen els play offs, Santboià gairebé sentenciat

Lucas Porcar ha tornat a marcar

A la Segona Divisió B, l'Alcoià de Fernando Maestro i el San Roque de Lepe de Sobregrau i Gabri vencen per la mínima i incrementen les opcions de jugar el play-off d'ascens a Segona Divisió. L'Sporting Mahonès dirigit per Joan Esteva empata i segueix en caiguda lliure cap a la zona perillosa i el Santboià de Toni Rodríguez perd i té gairebé impossible la permanència. Al grup 5 de la Tercera Divisió, l'Espanyol B de Lucas Porcar i David López supera el Prat i es manté a la part mitja de la taula.

L'Alcoià de Fernando Maestro ha superat el Mallorca B (1-2) i se situa quart al grup 3 de la Segona Divisió B, l'última plaça que dóna accés a la fase d'ascens a Segona Divisió. En el mateix grup, l'Sporting Mahonés amb el tècnic santcugatenc Joan Esteva ha empatat al camp del Benidorm i suma un punt que l'impedeix allunyar-se de la part baixa de la taula i es troba a sis punts del descens. Per la seva banda, el Santboià ha sumat una nova derrota, aquest cop al camp de l'Alzira (2-0) que el manté a l'última posició i amb molt poques opcions de mantenir la categoria. Al grup 4, el San Roque de Lepe amb Jaume Sobregrau i Gabri han aconseguit una victòria per la mínima (1-0) gràcies a un gol al minut 87 al camp del Ieclà que els deixa a un sol punt del quart classificat.

A la Tercera Divisió, l'Espanyol B ha superat el Prat (2-1) després que els del Baix Llobregat s'han avançat en el marcador. L'inici de la remuntada l'ha protagonitzat Lucas Porcar que ha empatat al minut 45 mentre que David López ha jugat 78 minuts.