L'infantil A del Barça, campió de lliga amb tres santcugatencs a les seves files


  • Comparteix:

El santcugatenc Enric Franquesa en acció amb el Barça

El santcugatenc Enric Franquesa en acció amb el Barça

Els futbolistes santcugatencs Àlex Carbonell, Guim Laporta i Enric Franquesa s'han proclamat campions de lliga amb l'infantil A del Barça a falta de dues jornades per acabar la competició. Els blaugranes han guanyat (8-0) el Sant Cugat Esport a la darrera jornada i continuen invictes al grup 1 de Primera Divisió.

Sant Cugat continua aportant futbolistes de la nostra ciutat als èxits del futbol base blaugrana. Si fa una setmana el juvenil A guanyava la lliga amb el santcugatenc Pol Calvet a les seves files i el cadet A amb Iu Ranera, aquesta jornada el torn ha estat per l'infantil A amb els santcugatencs Àlex Carbonell, Guim Laporta i Enric Franquesa.

Els blaugranes han completat una gran temporada en què han cedit tres empats. A falta de dues jornades, el Barça té 10 punts més que el segon classificat, la Damm, i ha evidenciat la seva superioritat en el grup 1 de la Primera Divisió. El santcugatenc Enric Franquesa valora el treball fet per l'equip durant tota la temporada.

Enric Franquesa

Hem treballat molt durant tota la temporada per aconseguir el títol de lliga.


Els blaugranes disputen dimecres un torneig internacional a Menorca i tenen per endavant diferents competicions com el campionat de Catalunya. El Sant Cugat Esport també està d'enhorabona perquè ha aconseguit la permanència matemàtica a la màxima categoria del futbol infantil català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.