En busca d'una victòria que apropi les posicions d'ascens


  • Comparteix:

Plantilla del Girona

Plantilla del Girona

El Girona del futbolista santcugatenc Migue juga aquest divendres a les nou de la nit contra el Salamanca en la 35a jornada de Segona Divisió A. Els gironins estan en plena lluita per entrar en posicions de promoció d'ascens, mentres que els salmantins buscaran tres punts que els ajudin a sortir de la zona de descens. L'altre santcugatenc a la categoria, el jugador del Barça B Benja, juga diumenge contra el Betis, el líder.

Quatre punts separen el Girona de les les places de promoció d'ascens a Primera Divisió. Els gironins són novens amb 48 punts i es veuen les cares aquest divendres a les nou de la nit amb el Salamanca. El rival, enfonsat en zona de descens, escura les opcions de salvació.

Diumenge serà el torn de Benja i el Barça B, que reben la visita del líder, el Betis. Els blaugranes, que són quarts, jugaran a les dotze del migdia contra l'equip que té més números de tornar a la màxima categoria l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.