El Santboià encara és de Segona B gràcies al Benidorm


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Santboià

Imatge d'arxiu del Santboià

El Santboià del santcugatenc Toni Rodríguez venç (3-2) el Gandia i encara té opcions matemàtiques de salvar la categoria.Un altre equip amb problemes és l'Sporting Mahonès de Joan Esteva, que després de perdre (0-1) contra el Terol mirarà de reull el resultat del conjunt de Benidorm. L'Alcoià de Fernando Maestro cau (2-3) contra l'Hospitalet i però es manté en posicions de play-offs d'ascens a Segona A. En el grup 4, el San Roque de Lepe de Sobregrau i Gabri empata a dos gols al camp de l'Estepona. A Tercera, l'Espanyol B amb David López a l'eix de la defensa guanya (1-2) el Vilanova i es situa a tres punts de l'ascens a Segona B.

El conjunt de Sant Boi, de nou amb el santcugatenc Toni Rodríguez a l'onze titular, es resisteix a deixar la categoria i suma de nou una victòria (3-2) contra el Gandia. L'Sporting Mahonès de Joan Esteva continua amb la seva caiguda lluire a la segona volta i cau (0-1) contra el Terol quedant-se a les portes de la promoció de permanència. Per la seva banda l'Alcoià amb Fernando Maestro a la porteria cau (2-3) contra un Hospitalet enratxat que juga amb 10 homes des del minut 25. Tot i la derrota els d'Alcoi continuen en posicions de play-offs d'ascens tot i que la classificació i la lluita a la part alta del grup 3 de Segona B s'apreta.

En el grup 4, el San Roque de Lepe ha sumat un punt en la seva visita a l'Estepona. Els santcugatencs Gabri i Sobregrau han estat titulars. Els andalusos empaten a 60 punts amb els equips que estan en promoció d'ascens. A Tercera l'Espanyol B de Lucas Porcar i David López guanya (1-2) al camp del Vilanova. Els homes de Ferran Manresa s'han endut la victòria sense Lucas Porcar, però amb David López com a titular.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.