La Fundació Vilanova guanya el torneig de la PBSC-EFHS


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del torneig de la PBSC-EFHS

Imatge d'arxiu del torneig de la PBSC-EFHS

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov (PBSC-EFHS) ha organitzat el torneig de futbol base en categoria aleví amb la victòria final als penals de la Fundació Vilanova davant la Escuela Municipal de Santander 99. El conjunt aleví de la Penya Blaugrana ha tingut un balanç de dues victòries i dues derrotes en els quatre partits que ha disputat.

Bon nivell de futbol el que s'ha pogut veure a les instal·lacions de Can Magí entre els equips participants en el torneig de futbol base categoria aleví. Entre els participants, l'equip amfitrió la Penya Blaugrana Sant Cugat, a més del FC Barcelona, la Fundació Vilanova, dos equips de la Escuela Municipal de Santander, el Cornellà, la Gramanet i l'Horta.

El conjunt santcugatenc ha perdut (2-4) en el primer partit contra la Escuela Municipal de Santander 00. En el segon, els santcugatencs han pogut superar (3-2) el FC Barcelona. A quarts de final, l'altre equip de la Escuela Municipal de Santander 99, ha superat els santcugatencs per una golejada (0-5).

La gran final l'han jugat la Fundació Vilanova i la Escuela Municipal de Santander 99. Els vilanovins han guanyat als penals després de l'empat a un gol en el temps reglamentari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.