Destacada participació del Junior al MIC i a la Mecup


  • Comparteix:

Entrega de premis del torneig Mecup amb els integrants del Junior

Entrega de premis del torneig Mecup amb els integrants del Junior

Quatre equips del Junior han participat al MIC de Girona i a la Mecup de Menorca. L'aleví A i l'infantil B han disputat el MIC on han caigut a la fase final després de fer una molt bona primera fase de competició. De la seva banda, l'infantil A i el cadet B han caigut a la primera fase a la Mecup de Menorca.

Tot i les vacances de Setmana Santa, els equips de futbol del Junior no han aturat la seva activitat i han disputat dos torneijos. A la Costa Brava s'ha disputat el MIC, el torneig internacional més destacat de l'àmbit català. L’aleví A i l’infantil B han participat i tots dos han caigut eliminats a la primera fase. L’aleví iniciava amb triomf la seva participació davant el conjunt britànic del Shelbourne (3-1), victòria (3-1) contra el Fornells de Girona i derrota (1-0 ) amb una selecció de Qatar. Els santcugatencs es classifiquen segons, però perden a la fase final davant los Angeles Samba de California, i cauen eliminats.

L’infantil B empatava amb el Manizales colombià (2-2), després es va desfer del Dínamo de Kiev (1-0) i derrota amb els finlandesos de l'Inter Turku (3-0). Segons de grup i accés a la segona fase on cauen derrotats (5-0) davant el Girona.

L'altra participació dels equips del Junior ha estat a la Mecup de Menorca. L’infantil A guanya (2-0) el Ferreries, a la Penya Blanc Blava d’Eivissa (3-0), i al Pla de na Tesa (10-0), ,però cau amb els veneçolans de l'Acadèmia Emeritense (2-1) i no ens classifiquen per la següent fase ja que només passava el primer.

I finalment el cadet B comencçava amb triomf (2-0) davant el Pla de na Tesa, victòria (1-0) contra el Nottingam Forest i derrota (3-1) amb el Mallorca, campió de Divisió d’Honor de Balears. I dues desfetes contra el Dosa (3-0) i la Penya Ciutadella (3-2). Per acabar victòria (3-1) contra l’Academia Emeritense veneçolana. Segons de grup i sense accés a la següent fase.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.