L'eliminatòria de Champions, analitzada pels entrenadors del Junior i el SantCu


  • Comparteix:

Puig i Duque es posicionen sobre el clàssic

Puig i Duque es posicionen sobre el clàssic

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, afirma que el Madrid s'està jugant 'la décima' i veu el Barça atemorit. D'altra banda, el tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que l'equip de Pep Guardiola té un lleuger avantatge per disputar el partit de tornada com a local.

Els entrenadors del Junior i el Sant Cugat Esport, Francesc Puig i José Luis Duque, expliquen a Cugat.cat com veuen el clàssic entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. El tècnic vermell-i-negre confia en què el Madrid passarà l'eliminatòria si aconsegueix mantenir la porteria a zero. També declara que el Barça 'té por' d'un rival que es juga 'la décima'.

José Luis Duque

El Madrid s'està jugant 'la décima'. Si no rep cap gol té moltes opcions de passar. El Barça té por i ho ha demostrat.



Per la seva banda, l'entrenador del Junior, Francesc Puig, opina que el factor camp serà clau. Puig reconeix que després dels darrers resultats les coses s'han igualat i que fins i tot el Real Madrid s'ha crescut, però que el fet que el segon partit sigui a Barcelona, dóna un cert avantatge al conjunt blaugrana.

Francesc Puig

Crec que el factor camp és clau i que en el primer partit empataran i al Camp Nou decidirà el Barça.



Com a la final de Copa del Rei, tothom qui vulgui podrà veure el partit a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix, que obrirà les portes a partir de les set del vespre, i a la seu de la Penya Blaugrana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.