A una victòria de la Primera Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior

Imatge d'arxiu del Junior

El Junior visita aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda el camp del Sitges en la 30a jornada de la Primera Territorial. Si els santcugatencs aconsegueixen els tres punts tindran l'ascens matemàtic a la Primera Catalana quan falten quatre jornades pel final de campionat.

El matx contra el Sitges és com una final pel Junior. Una final perquè si guanyen aixecaran el títol de campió del grup 3 de la Primera Territorial i, a més, aconseguiran un ascens històric a Primera Catalana. Però és que a més, si no guanyen encara li resten quatre partits per aconseguir els tres punts que li falten matemàticament per aquest objectiu.

Tot i tenir-ho tot de cara, els homes entrenats per Francesc Puig no es refien d'un Sitges que lluita per no descendir a la Tercera Catalana i que el Junior coneix molt bé del partit de la primera volta. En aquest matx els santcugatencs van aconseguir un triomf (4-2) després d'anar perdent 0 a 2, tal i com comenta Francesc Puig.

Francesc Puig

Contra ells a la primera volta vam remuntar un 0 a 2. Va ser el punt d'inflexió de la temporada i estem motivats.



Aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda Sitges-Junior al Municipal Aiguadolç sitgetà. El Junior pot tornar amb l'ascens a Primera Catalana a la butxaca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.