El Junior B puja a Tercera Catalana després de guanyar el derbi a Mira-sol


  • Comparteix:

Plantilla del Junior B que ha pujat a Tercera Catalana

Plantilla del Junior B que ha pujat a Tercera Catalana

El Junior B ha pujat a Tercera Catalana després de guanyar (0-3) en el derbi de la jornada al camp del Mira-sol A. En el mateix grup la Penya Blaugrana empata (2-2) davant el Nouvallès. En el grup 14, el Mira-sol B perd (2-1) al camp del Pueblo Nuevo, però segueix segon en posició d'ascens.

Si el Junior pujava aquesta jornada a Primera Catalana, el Junior B també ha assolit l'ascens a Tercera Catalana. Els santcugatencs necessitaven empatar per assegurar-se l'ascens, però no han donat cap opció al Mira-sol. Els de Pepe Díaz s'han imposat (0-3) amb molta comoditat. Els blau-i-negres han quedat segons de grup. El Mira-sol ha finalitzat sisè. La Penya Blaugrana ha empatat (2-2) amb el Nouvallès acabant cinquena. La Farga, que descansava aquesta jornada, ha finalitzat en vuitena plaça.

En el grup 15, l'ascens està més car que mai. El Mira-sol B ha perdut (2-1) al camp del Pueblo Nuevo. Tot i la derrota, els mirasolencs continuen segons, però empatats amb 25 de Setembre B, Can Colapi i Amistad. Tres són les jornades que resten amb molta emoció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.