El SantCu aconsegueix l'ascens matemàtic a Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport guanya (2-0) el Vilanova B i aconsegueix l'ascens matemàtic a Segona Catalana a falta de quatre jornades per acabar la competició. Un gol d'Oriol Alcázar al primer temps i un altre de Claudio, en el segon temps, donen els tres punts a l'equip de José Luis Duque.

Resten quatre jornades per acabar la competició i el SantCu ha aconseguit l'objectiu que s'havia marcat a principi de temporada, l'ascens a la nova Segona Catalana. Després de la derrota del Sitges davant el Junior i el triomf dels santcugatencs davant el Vilanova (2-0) s'ha assolit la nova categoria de forma matemàtica. El matx ha estat molt ensopit amb dos equips que ja han fet els deures. El SantCu ja ha pujat i el Vilanova B que ja ha descendit. La primera part ha estat dominada pels locals que inauguraven el marcador amb gol d'Oriol Alcázar. A la represa, més possessió de pilota dels vermell-i-negres que acabaria amb el segon i definitiu gol obra de Claudio. El defensa del SantCu Oriol Alcázar conten per l'ascens i el triomf.

Oriol Alcázar

Estem satisfets amb l'ascens que era l'objectiu marcat a l'inici de temporada.




Els santcugatencs ocupen la segona posició amb un avantatge de tres punts sobre el seu immediat perseguidor, el Moja. Els vermell-i-negres juguen la propera jornada al camp de l'Espluguenc que lluita per les posicions d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.