Benja i Migue col·laboren en les victòries de Barça i Girona

Benja ha jugat en el triomf del Barça B

El defensa santcugatenc Migue ha jugat els 90 minuts en la contundent victòria del Girona (0-4) al camp del Celta de Vigo mentre que Benja ha disputat els últims 20 minuts en el partit que el Barça B ha remuntat davant l'Albacete (2-1). Amb aquests triomfs els gironins se situen desens amb 51 punts, a sis del play off d'ascens i els blaugranes són tercers, amb 61 punts.

El hat trick de Despotovic ha permès el Girona endur-se un important i contundent triomf de Balaídos. Els gironins apuren les seves opcions de jugar el play off d'ascens que ara mateix el marquen el Granada i el Valladolid amb 57 punts. El Girona ha estrenat ràpidament el marcador amb una jugada assajada que ha acabat al pal i que el davanter Despotovic només ha hagut d'empènyer. Luso ha fet el segon als 25 minuts i Despotovic ha certificat el triomf amb dos gols més.

Per la seva banda, Benja ha col·laborat en el triomf del Barça B al Mini estadi jugant els últims vint minuts. Quan el jugador santcugatenc ha entrat al camp el resultat era d'empat a un gol. El primer gol del partit l'ha anotat Tato de penal, als 51 minuts avançant l'Albacete i Jonathan Soriano ha igualat cinc minuts després. Amb l'entrada de Benja el filial barcelonista ha buscat els tres punts que ha arribat amb el segon gol de Soriano, de penal, a vuit minuts del final.