Pol Calvet campió d'Espanya juvenil amb el Barça

Imatge d'arxiu de Pol Calvet

Pol Calvet ha col·laborat en el triomf del Barça juvenil davant el Madrid (3-1) en la final de la Copa de Campions disputada a l'estadi Ciudad de Lepe. El migcampista santcugatenc ha disputat els últims deu minuts quan l'enfrontament ja estava sentenciat. Amb aquest torneig l'equip blaugrana es corona com a millor equip juvenil d'Espanya.

Triomf incontestable de l'equip dirigit per Òscar Garcia Junyent. Els blaugranes han sortit a l'atac des de l'inici i al minut vuit han trobat la recompensa amb el gol de Rafa Alcántara després de la recuperació i posterior passada d'Espinosa. El Madrid ha sortit a l'atac en busca del gol però la superioritat en el joc dels barcelonistes s'ha transformat amb el segon gol als 24 minuts de Rafa Alcàntara. A la segona part, Espinosa ha tingut l'oportunitat de fer el tercer amb un penal que ha acabat llençant fora. Als 15 minuts del segon període la figura del partit, Rafa Alcàntara, ha fet una gran jugada regatejant dos rivals i donant el tercer gol a Ernesto. Pol Calvet ha entrat amb el partit sentenciat per mantenir el control de la pilota. En el temps de descompte, Fran Sol ha aconseguit el gol de l'honor blanc.

La Copa de Campions l'han disputat els guanyadors dels respectius grups de la màxima categoria juvenil. L'estadi Ciudad de Lepe ha congregat 1.500 persones per l'enfrontament.