Vidal-Abarca: 'La temporada és indiscutiblement molt bona'


  • Comparteix:

El directiu de l'àrea econòmica i estratègica del FC Barcelona, el santcugatenc Josep Ramon Vidal-Abarca, ha qualificat d'èxit la primera temporada de la junta de Sandro Rosell al capdavant del Barça. Vidal-Abarca, que ha visitat la seu de la Penya Blaugrana aquest dimarts, ha explicat també que la seva àrea treballa de bòlid per organitzar la rua de celebració del títol de Lliga i s'ha mostrat optimista de cara a la final de la Champions a Wembley.

La junta de la Penya Blaugrana, encapçalada pel seu president, Josep Maria Félez, ha rebut la visita del directiu culer Josep Ramon Vidal-Abarca. El santcugatenc, que es directiu de l'àrea econòmica i estratègica i s'encarrega de la seguretat i les instal·lacions, ha repassat l'actualitat del club, començant per valorar la primera temporada del president Rosell, la rua de celebració de la Lliga, els derbis contra el Madrid i les seves sensacions per la final de la Champions.

Josep Ramon Vidal-Abarca

La temporada és indiscutiblement molt bona. Estem molt contents. Espero que poguem aixecar la quarta Champions.




Vidal-Abarca ha estat obsequiat amb un carnet de soci de la penya i ha assegurat que s'hi aproparà a veure els partits del Barça sempre que pugui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.