Celebració de lliga descafeïnada


  • Comparteix:

Plaça Gabriel Ferrater

Plaça Gabriel Ferrater

Els punts de celebració habituals dels títols del Barça a la ciutat han registrat una presència discreta d'aficionats per festejar el títol de lliga aconseguit aquest dimecres. El dispositiu policial previst ha estat innecessari per la poca afluència de seguidors culers a punts neuràlgics com la plaça Gabriel Ferrater i la plaça Lluís Millet.

La consecució del títol de lliga del Barça, fruit de l'empat a un gol al camp del Llevant, no ha despertat l'eufòria dels aficionats santcugatencs. La jornada entre setmana i el fet que lliga ja estigués al sac de manera quasi definitiva ha minvat les celebracions dels blaugranes.

De fet, punts de celebració habituals com la plaça Gabriel Ferrater han estat poc concorreguts al llarg de la nit. Tampoc ha estat destacable la presència de seguidors a la plaça Lluís Millet per desplaçar-se fins la font de Canaletes, lloc habitual de celebració del èxits de l'equip culer a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.