Empat del Barça B i el Girona vol continuar somiant amb l'ascens

Imatge d'arxiu de Benja

El Barça B del santcugatenc Benja empata (2-2) contra la Ponferradina i envia el conjunt lleonès a Segona B. De la seva banda, el Girona de Migue es juga aquest vespre a les vuit les darreres opcions d'ascens contra un Xerez que lluita pel mateix objectiu.

L'empat del filial blaugrana contra la ja descendida Ponferradina va tenir la nota positiva en la titularitat del santcugatenc Benja que va disputar 59 minuts fins que va ser substituït per Nolito. El conjunt barcelonista va haver de remuntar per dues vegades el marcador ja que els lleonesos es van avançar en el 21 mitjançant Saizar. El pitxitxi de la categoria, Jonathan Soriano, va empatar abans d'arribar al descans, però de nou la Ponferradina va anortar mitjançant Yuri. Edu Oriol va posar l'empat final en el minut 74. Un punt amb el que el filial culé es manté tercer en espera del resultat del Celta i amb el que els lleonesos certifiquen el descens a Segona B.

L'altre santcugatenc de la categoria, Migue, juga amb el Girona aquest vespre a partir de les vuit. Els gironins no llencen la tovallola i apuren les mínimes opcions d'entrar en els play-off d'ascens. Els homes de Raül Agné estan a nou punts quan encara en resten quinze per jugar. El rival, el Xerez, també té l'ascens en ment, tot i estar més a prop, a sis punts, també ho té bastant complicat.