El Mira-sol Baco i l'escola del Barça estrenyen els seus vincles


  • Comparteix:

Bona harmonia entre els jugadors del Mira-sol i els de l'escola del Barça

Bona harmonia entre els jugadors del Mira-sol i els de l'escola del Barça

El Club de Futbol Unió Mira-sol Baco ha organitzat una trobada de benjamins amb l'escola del Futbol Club Barcelona a la ZEM de Mira-sol. El club mirasolenc vol potenciar aquest tipus d'actes perquè els seus joves jugadors millorin la seva formació i aprenentatge.

Els quatre benjamins del Mira-sol Baco han disputat diferents partits aquest diumenge a la ZEM de Mira-sol davant l'escola del Futbol Club Barcelona. Aquest tipus de trobades s'aniran repetint periòdicament perquè els jugadors millorin la seva evolució i aprenentatge. El club mirasolenc també ha jugat durant la temporada diferents partits davant l'escola de futbol de l'Espanyol. Cal recordar que el benjamí D ha assolit l'ascens a Segona Divisió assolint el campionat de lliga. El club ja té planificat la 9a edició del torneig de final de temporada que es disputarà el 4, 5, 11 i 12 de juny a la ZEM de Mira-sol amb la presència de l'Espanyol, el Martinenc, el Terrassa o l'Europa entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.