El Terra Dolça, punt de recollida de signatures de la 'Consulta Qatar'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Espai Terra Dolça és un nou punt de recollida de signatures de la 'Consulta Qatar'. Es tracta d'una iniciativa que busca 7.000 signatures de socis del Barça per incloure a l'ordre del dia de la pròxima assemblea la proposta de fer una consulta sobre la publicitat de Qatar Foundation a la samarreta blaugrana.

'Consulta Qatar' ha aconseguit ja prop de 3.000 signatures de suport als voltants del Camp Nou i a punts de recollida autoritzats. La propera assemblea del FC Barcelona se celebrarà entre setembre i octubre i la iniciativa ha de reunir les 7.000 firmes necessàries perquè la proposta de consulta s'inclogui a l'ordre del dia. Ho explica el membre de 'Consulta Qatar' Jordi Cases.

Jordi Cases

No ens posicionem, només volem que la decisió la prengui el soci. Si el soci vol portar Qatar Foundation a la samarerta, doncs perfecte.










'Consulta Qatar' té prop de 60 punts de recollida de signatures repartits per tot el territori català. Entre ells, l'Espai Gastronòmic i Cultural Terra Dolça, al carrer Enric Granados, 8, de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.