Fernando Maestro, a punt per saltar al Bernabéu


  • Comparteix:

Imatge del porter santcugatenc

Imatge del porter santcugatenc

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, disputa el partit d'anada a la fase d'ascens a Segona Divisió A diumenge a partir de les dotze del migdia davant el Reial Madrid Castilla. Aquest primer matx que enfrontarà ambdós conjunts es juga al camp del primer planter blanc, el Santiago Bernabéu.

L'Alcoià del santcugatenc Fernando Maestro, tercer classificat del grup III de Segona B disputa la primera ronda de la fase d'ascens davant el tercer classificat del grup I. El conjunt blanc té el difícil repte de superar diumenge l'assistència de l'últim ascens del filial blanc a Segona Divisió A. En aquell matx, entre el Reial Madrid B i el Conquense, més de 50.000 espectadors van assistir al Santiago Bernabéu.
El partit d'anada de la fase d'ascens entre el Reial Madrid i l'Alcoià es disputa diumenge a partir de les dotze del migdia al Santiago Bernabéu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.