El juvenil A del Barça de Pol Calvet se les veurà amb el Bilbao a quarts de final de la Copa del Rei


  • Comparteix:

Imatge de l'equip juvenil A del Barça

Imatge de l'equip juvenil A del Barça

El juvenil A del FC Barcelona, on juga el futbolista santcugatenc Pol Calvet, s'enfrontarà aquest diumenge amb l'Athletic Club de Bilbao als quarts de final de la Copa del Rei. L'equip blaugrana, entrenat per Òscar Garcia, va superar el Las Palmas a primera ronda i ara jugarà contra el bilbaïns en busca d'un lloc a les semifinals.

L'anada es jugarà aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i la tornada el 4 o 5 de juny a Bilbao. Els emparellaments s'han sortejat aquest dimarts a Las Rozas i, a part del Barça-Bilbao, s'han definit els altres partits de quarts de final: Deportivo-Reial Madrid, Vila-real-Rayo Vallecano i Espanyol-Còrdova.

El rival del juvenil blaugrana, l'Athletic Club de Bilbao, va desfer-se del Celta a primera ronda. Ara, Pol Calvet i els seus companys hauran d'eliminar els bascos si volen seguir fent camí cap a la final de la Copa del Rei juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.