El Barça dóna tres alternatives per viatjar a Londres als socis que han contractat l'agència oficial del club


  • Comparteix:

El volcà islandès Grimsvotn

El volcà islandès Grimsvotn

El centenar de santcugatencs que té previst volar a Londres amb l'agència oficial del Barça ha conegut aquest dimarts les diferents opcions que els dóna el club per anar a la final de Wembley. Tenint en compte les possibles afectacions a l'espai aeri que poden provocar les cendres del volcà islandès Grimsvotn, els aficionats han de decidir abans de dijous a les set de la tarda si volen fer el trajecte en autobús, assumir el risc d'una possible cancel·lació del vol o anar-hi pel seu compte.

Aquells que decideixin viatjar en autocar han de contractar el servei abans del dijous a les set de la tarda. La sortida està prevista per divendres a les nou del matí, amb una durada de 20 hores fins a la capital anglesa, i té un cost de 190 euros. Els que escullin aquesta opció han de saber que si a l'hora de la sortida del vol l'espai aeri està tancat el club retornarà el preu del bitllets als aficionats. Si, per contra, l'avió pot volar no s'abonarà l'import del trajecte. Les places en els autocars estan garantides per als socis que han contractat l'agència oficial del club.

Per aquells que viatgin amb altres companyies aèries, les places són limitades amb un cost de 250 euros. L'última possibilitat que dóna el club és que es realitzi el desplaçament per compte propi. En tots els casos, si l'avió contractat amb l'agència del club no pot efectuar el trajecte es retornarien els diners als socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.