Dispositiu policial especial per a la final de la Lliga de Campions


  • Comparteix:

Roger Sales ha explicat que no esperen incidents importants

Roger Sales ha explicat que no esperen incidents importants

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local preparen un dispositiu especial amb motiu de la final de la Lliga de Campions que el Barça jugarà a Londres aquest dissabte contra el Manchester United. Els seguidors blaugranes podran seguir el partit a través d'una pantalla de LED instal·lada a la plaça d'Octavià per Cugat.cat. Els cossos policials vetllaran per un correcte desenvolupament de la jornada, tant durant el partit com en les possibles celebracions que puguin tenir lloc més tard.

L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra, Roger Sales, ha explicat a Cugat.cat que el desplegament policial serà l'habitual per a aquest tipus d'esdeveniments.

Roger Sales

El dispositiu ja està preparat i és gairebé el mateix que hem organitzat aquests darrers mesos quan guanya el Barça.





Sales ha felicitat els seguidors culers pel civisme que han tingut fins ara en les celebracions, però ha recomanat als ciutadans que, en el cas que el Barça guanyi el partit i es produeixin incidents, s'apartin immediatament del lloc dels fets per permetre a les forces policials identificar amb claredat els infractors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.