Milers de santcugatencs celebren la quarta Champions del Barça a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Imatge de la plaça d'Octavià

Imatge de la plaça d'Octavià

Milers de santcugatencs han celebrat, aquest dissabte al vespre, la quarta Champions del Futbol Club Barcelona a la plaça d'Octavià. El públic ha vibrat amb els tres gols que els blaugranes han fet al Manchester United. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Alegria desfermada a la plaça d'Octavià per la victòria culer. Els milers d'assistents han pogut gaudir d'un gran partit entre el Barça i el Manchester United que ha acabat amb victòria culer per 3 gols a 1. Tot i el gol dels anglesos, la plaça d'Octavià no ha deixat d'animar ni un sol moment al conjunt blaugrana. Al final, els milers d'assistents han vibrat amb la quarta Champions del conjunt blaugrana.

Aficionats culers

Super bé, ha estat genial. / Una passada de partit, hem estat tots emocionadíssims. / Molt bé tot, la pantalla es veia molt bé, ho hem aconseguit.



Cugat.cat ha estat l'organitzador d'aquesta cita, que ha aplegat tants santcugatencs i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, del restaurant El Mesón i del 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.