El Junior tanca la temporada amb triomf a Cubelles


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior

Imatge d'arxiu del Junior

El Junior guanya (2-4) al camp del Cubelles i tanca una gran temporada amb títol de lliga i l'ascens a Primera Catalana. Els santcugatencs han demostrat la seva superioritat en el segon temps. Els blau-i-negres disputaran la Copa Catalunya en un sorteig que se celebrarà dimarts a la seu de la federació catalana de futbol.

El Junior ha finalitzat la temporada amb un balanç de 70 punts amb 22 partits guanyats, quatre empatats i sis perduts. Els blau-i-negres han demostrat la seva superioritat sumant 14 punts més que el segon classificat, el SantCu, i 15 respecte el tercer, el Moja. El Junior ha tancat la seva etapa a Primera Territorial i ho ha fet amb triomf al camp del Cubelles. Els de Francesc Puig han anat per davant en el marcador avançant-se (0-1), però ràpidament el Cubelles ha empatat el matx. A la represa, els santcugatencs han marxat tres gols consecutius situant (1-4), però els locals han fet un altre gol que deixava el definitiu (2-4). L'entrenador de l'equip, Francesc Puig, qualifica la temporada d'excel·lent.

Francesc Puig

La temporada ha estat espectacular. L'equip ha lluitat cada partit encara que tinguéssim l'ascens assegurat des de fa jornades.




El Junior disputarà la Copa Catalunya en un sorteig que se celebrarà dimarts a la seu de la federació catalana de futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.