Els alevins del SantCu, a Primera


  • Comparteix:

Els alevins A i B del SantCu aconsegueixen l'ascens a Primera Divisió després de vèncer en els seus respectius partits a la darrera jornada de competició. L'aleví A ha passat per sobre del Manresa (6-1), segon classificat, i li ha arrabassat el bitllet a Primera, mentre que l'aleví B ha guanyat a domicili el Cerdanyola B (2-11) i també militarà la temporada vinent a la màxima categoria catalana.

Festa grossa a la ZEM Jaume Tubau. L'aleví A acompanyarà el B la temporada vinent a Primera Catalana, després de la gran victòria sobre el Manresa. El partit ha estat en tot moment controlat pels vermell-i-negres, que no han deixat jugar en cap fase del partit els manresans ofegant-los amb una gran defensa. A més, els santcugatencs s'han mostrat molt efectius de cara a porteria, i Juncosa i Martí deixaven el marcador dos a zero favorable als locals al descans. A la segona part, quatre gols més (Adrià, dos d'Arnau i un altre de Martí) i gran joc dels de Julián Marín, que han deixat en una anècdota el gol del Manresa. L'entrenador de l'aleví A del SantCu destacava després del matx la pressió de ser un dels favorits per l'ascens.

Julián Marín

Plantejàvem aquest partit com un premi, érem un dels clars favortis des del principi i això aporta molta pressió



Aquest triomf s'ajunta al ja aconseguit per l'aleví B del club, que també va apallissar el seu rival, el Cerdanyola B, i l'any que ve compartirà la màxima categoria catalana amb l'aleví A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.