Més a prop de Segona A

Imatge de Fernando Maestro

L'Alcoià del santcugatenc Fernando Maestro empata (2-2) a casa contra el Reial Madrid B i accedeix a la segona ronda d'ascens a Segona A. Maestro i el seus companys fan bona la victòria en el partit d'anada (0-2) al Santiago Bernabeu i Eibar, Lugo, Badalona, Mirandés, Sevilla Atlético, Guadalajara o Alavés poden ser el rival per pujar a la divisió de plata del futbol espanyol.

Emoció a El Collao d'Alcoi on el filial madridista ha posat difícils les coses a Fernando Maestro i els seus companys d'equip. Després d'un primer temps sense gols, Morata ha fet el primer pels blancs només començar el segon temps. Un gol que ha donat esperances al Reial Madrid B d'aconseguir empatar l'eliminatòria. Però Paco Esteban ha aconseguit la igualada en el minut 75 donant tranquil·litat als aficionats blanc-i-blaus. De nou el filial madridista s'ha avançat en el marcador a falta de nou minuts pel final mitjançant Fran Rico. Amb aquest gol el Reial Madrid B s'ha posat a un de passar la eliminatòria, però Paco Esteban, bigolejador del partit, ha aconseguit el gol de l'empat i la classificació per l'Alcoià per la segona ronda d'ascens a Segona Divisió A.

Ara l'Alcoià espera un rival que sortirà del sorteig d'aquest dilluns a la Federació Espanyola de Futbol on set poden ser els rivals. El Badalona que ha eliminat el Leganés pel valor doble dels gols a camp contrari, el Mirandés que ha donat la sorpresa golejant i carregant-se a tot un històric com el Càdis, el Deportivo Alavés que ha superat per la mínima al Melilla, el Guadalajara que ha eliminat l'Oriola i el filial del Sevilla que ha guanyat clarament el Real Unión de Irún. Unes eliminatòries a les que s'uneixen els dos campions de grup que no han aconseguit l'ascens, l'Eibar que ha estat eliminat pel Sabadell i el Lugo que no ha pogut amb el Múrcia.