L'aleví A vermell-i-negre guanya el Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de les Torneig Ciutat de Sant Cugat

Imatge de les Torneig Ciutat de Sant Cugat

Els conjunts alevins A i C del Sant Cugat Esport s'han enfrontat a la final del Torneig Ciutat de Sant Cugat, amb victòria per l'aleví A (5-2). Tot un èxit pel Sant Cugat Esport que ha aconseguit ficar dos equips a la gran final quedant per davant de conjunts com el Cornellà, la Damm, el Sant Gabriel, el Prat, el Jàbac-Terrassa, el Gavà , el Mataró o el Vilassar.

El Sant Cugat Esport ha mostrat el bon treball que està fent amb el seu planter ficant dos equips a la final del Torneig Ciutat de Sant Cugat en categoria aleví. Els jugadors de l'aleví A han superat 5 a 2 a l'aleví C en una final amb clar color santcugatenc. A semifinals l'aleví A ha guanyat (3-1) el Mataró, mentre que l'aleví C ha accedit a la final després de superar el Jàbac-Terrassa (3-2).

El vicepresident de l'àrea social del club santcugatenc, Ferran Benet, destaca l'èxit del torneig tant a nivell participatiu com esportiu.

Ferran Benet

Tots els participants i aficionats han demostrat estar a un gran nivell. Han vingut les millors escoles de l'àrea de Barcelona i hem ficat a dos equips a la final. Estem molt contents.



Aquest diumenge es jugaran els partits en categoria benjamí, pre-benjamí i patufet. Hi participaran el FC Barcelona, l'Espanyol, el Gimnàstic de Tarragona, l'Atlètic Masnou, l'Atlètic Segre, el Manresa, el Mercantil, el Vila Olímpica, la Damm, el Calella, la Gramenet, la Unió Jàbac-Terrassa, el Rubí i 15 conjunts del Sant Cugat Esport (vuit equips benjamins, cinc pre-benjamins i dos patufets).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.