Benedito: 'Espero que Rosell rectifiqui i no retalli les seccions'

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 6/jun/11 per Pablo Vazquez

L'excandidat santcugatenc a la presidència del Barça, Agustí Benedito, demana al president Sandro Rosell que rectifiqui i no retalli les seccions del club. Benedito, juntament amb els altres excandidats, Jaume Ferrer i Marc Ingla, han escrit una carta oberta en la qual asseguren recollir un clam unànime del sentiment barcelonista.

Segons Benedito, les seccions del Barça són un element definidor i un exponent de la singularitat del club. Ferrer, Ingla i Benedito han decidit sumar-se a les veus crítiques amb la decisió de retallar les seccions esportives i demanen a Rosell que faci marxa enrere.

Agustí Benedito

Pretenem afegir-nos a un clam unànime. Les seccions són un element definidor del Barça. Esperem que la junta rectifiqui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Benedito relaciona el lema 'Més que un club' amb la defensa de les seccions i espera que Rosell escolti les crítiques i mantigui l'essència del club.

Agustí Benedito

Quan parlem de les seccions el criteri econòmic no hauria de ser l'únic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






En el seu comunicat, els tres excandidats han recordat també a Rosell que en el seu programa electoral no es parlava de retallar les seccions esportives del club i li demanen que mantingui el seu compromís amb el soci.