Èxit Blaugrana reclama transparència i participació del soci a Sandro Rosell

Imatge d'Èxit Blaugrana

Futbol

Publicat el 14/jun/11 per Pablo Vazquez

El membre santcugatenc de la plataforma independent Èxit Blaugrana, Oriol Fuster, ha assegurat a Cugat.cat que la junta del president del Barça, Sandro Rosell, ha actuat de forma unilateral amb les retallades de les seccions i amb la publicitat de Qatar Foundation a la samarreta. Èxit Blaugrana critica que hagin pres aquestes decisions lluny de la transparència que van prometre en campanya i demanen la participació dels socis per ratificar les propostes de la junta.

Èxit Blaugrana se suma a les veus crítiques amb les mesures anunciades per la directiva de Sandro Rosell. La plataforma ha publicat a la seva web un escrit en què defensa la transparència i la participació com a valors intrínsecs del FC Barcelona i desaprova la unilateralitat amb que la junta ha decidit retallar les seccions i posar publicitat a la samarreta.

El membre santcugatenc, d'Èxit Blaugrana, Oriol Fuster, explica la posició que defensen.

Oriol Fuster

La plataforma no està d'acord amb la junta, que va prometre transparència i han pres decisions de manera unilateral.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Fuster exposa la forma en què creuen que s'haurien d'haver pres les decisions.

Oriol Fuster

Hauria estat adequat proposar alternatives i deixar participar el soci.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El santcugatenc també ha posat en dubte la moralitat del govern de Qatar i es pregunta si el club ha buscat alternatives a la publicitat de Qatar Foundation a la samarreta.