Cinc fitxatges i una baixa per la propera temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del SantCu

Imatge d'arxiu del SantCu

El conjunt femení del Sant Cugat Esport incorporarà cinc jugadores noves per a la propera temporada. Per contra patirà la baixa de la davantera Marta Sagol, una de les jugadores clau de l'equip en aquesta campanya passada.

El conjunt santcugatenc comptarà amb una jugadora nova per línia. Sota els tres pals, lluirà la samarreta vermell-i-negra Andrea, fins ara portera del Cerdanyola. Del mateix club arriba la migcampista Vanessa. Dues incorporacions més vénen del Mercantil; Mar i Cristina, lateral i migcampista, respectivament, que completen la llista de fitxatges externs del club santcugatenc. Finalment, l'últim fitxatge oficial és el d'Alèria Garcia, defensa fins ara de les categories inferiors del SantCu femení.

El tècnic i coordinador del Sant Cugat Esport femení, Tono Cadevall, explica a Cugat.cat què aportaran alguns dels fitxatges nous.

Tono Cadevall

L'Andrea donarà molta més competitivitat, la Cristina molta circulació de pilota i amb la Mar volem tenir un recurs més a la defensa.



Però no tot han estat incorporacions. La davantera Marta Sagol ha decidit deixar el futbol 11 i canviar al futbol sala. La temporada vinent Sagol jugarà amb l'MC Sant Cugat.

Tot i que encara podria haver-hi alguna incorporació d'última hora, Cadevall ha assegurat a Cugat.cat que en principi no hi haurà més canvis al vestidor vermell-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.