David López, amb tres ofertes de Segona Divisió


  • Comparteix:

David López pot convertir-se en el cinquè santcugatenc que juga a Segona

David López pot convertir-se en el cinquè santcugatenc que juga a Segona

El futbolista santcugatenc de l'Espanyol B, David López, té tres ofertes d'equips de Segona Divisió per a la propera temporada segons el seu representant, el santcugatenc Carlos Aguilar. El santcugatenc López, que ha començat la pretemporada amb el filial blanc-i-blau, té la intenció de jugar cedit la temporada vinent a un conjunt de Segona.

En principi, el futbolista santcugatenc David López anirà al stage de l'Espanyol B, però està escoltant ofertes de Segona Divisió amb la intenció de continuar la seva progressió futbolística. El representant del jugador, el santcugatenc Carlos Aguilar, afirma que el jugador té contracte amb l'Espanyol, però que el jugador té tres ofertes d'equips de Segona Divisió.

Carlos Aguilar

El jugador vol jugar cedit a un equip de Segona Divisió.


López, de 21 anys, es troba amb el filial de l'Espanyol de pretemporada amb l'objectiu de preparar-se per jugar, ja sigui al conjunt blanc-i-blau o a Segona Divisió com ha cedit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.