Quatre santcugatencs al Torneig dels Històrics


  • Comparteix:

Julià Garcia en una imatge d'arxiu

Julià Garcia en una imatge d'arxiu

L'entrenador del Sants, Julià Garcia, el tècnic de l'Espanyol B, Hans Shonhoffer, i el jugador blanc-i-blau David López juntament amb el migcampista del Masnou Txema Buenache són els representants santcugatencs al Torneig dels Històrics de futbol que es disputa fins dissabte al camp del Júpiter. Els futbolistes locals lluitaran per fer-se amb aquest prestigiós trofeu estiuenc.

La 26a edició de la competició reuneix per primera vegada quatre santcugatencs. Tres d'ells han quedat enquadrats en el mateix grup. És el cas dels blanc-i-blaus Hans Shonhoffer i David López, que es veuran les cares amb el Masnou de Txema Buenache. El tercer equip d'aquest grup 4 el completa el Martinenc. Julià Garcia i el Sants són al grup 2, juntament amb el Sant Andreu i el Terrassa, que hi participa per primera vegada.

Una de les novetats d'enguany és que per primera vegada el campió del Torneig dels Històrics no defensarà el títol. El Club Esportiu Europa, vigent campió, ha refusat participar enguany per incompatibilitat amb el disseny de la seva planificació de pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.