Pol Calvet i Iu Ranera tornen a la feina


  • Comparteix:

El santugatenc Pol Calvet
Font: RFEF

El santugatenc Pol Calvet Font: RFEF

Després de l'exitosa temporada del santcugatenc Pol Calvet amb el juvenil A del FC Barcelona, el jugador torna als entrenaments després de les vacances estivals. Calvet, juntament amb els seus companys del conjunt blaugrana, van aconseguir el triplet la temporada anterior en guanyar la Copa del Rei, la Lliga i la Copa de Campions.

Pol Calvet jugarà de nou a les files del FC Barcelona per tal d'igualar els grans registres que va aconseguir l'equip on juga, el Juvenil A, la temporada passada. Amb jugadors de qualitat contrastada que es troben també participant en esdeveniments de seleccions, el jugador santcugatenc té l'oportunitat de seguir projectant-se cap els primers equips de la disciplina blaugrana.

De la seva banda, un altre santcugatenc torna la feina, en aquest cas amb el Juvenil B. Es tracta de Iu Ranera, que enguany estarà sota les ordres de Francesc Xavier García Pimienta, que es farà càrrec de l'equip després que Sergi Barjuan, entrenador del Juvenil B blaugrana les dues darreres temporades, decidís iniciar una nova etapa esportiva i professional.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.