Primera competició oficial per Vinyals i Pérez


  • Comparteix:

Imatge de Jordi Vinyals

Imatge de Jordi Vinyals

L'Hospitalet del resident a Sant Cugat Jordi Vinyals i el santcugatenc Javi Pérez afronta la primera eliminatòria de Copa Catalunya davant el Cornellà aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre al municipal de la Via Ferrea. Els riberencs continuen així amb la seva preparació per Segona B i disputaran el quart partit de la pretemporada.

Després de la suspensió del matx amistòs contra el CD Masnou de Txema Buenache, l'Hospitalet disputa el primer partit oficial de la temporada contra el Cornellà. La Copa Catalunya 2011-2012 comença amb un enfrontament contra un Cornellà que milita al grup 3 de Tercera Divisió.

Vinyals i Pérez arriben a aquest enfrontament curts d'efectius per les baixes, d'aquí a l'anul·lació del matx amistós contra el Masnou. Cornellà i l'Hospitalet s'enfronten aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre al municipal de la Via Ferrea cornellanenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.