Encreuaments difícils per als interessos santcugatencs a la Copa del rei


  • Comparteix:

Imatge d'un sorteig de Copa

Imatge d'un sorteig de Copa

La primera eliminatòria de la Copa del rei ha emparellat el CE l'Hospitalet, amb el tècnic resident a Mira-sol Jordi Vinyals, i el Manacor. A la segona ronda entraran en joc el Girona de Migue i Benja, l'Alcoià de Fernando Maestro i el San Roque de Lepe amb Gabri i Sobregrau, tots ells davant rivals d'entitat.

Jordi Vinyals i el CE l'Hospitalet tenen un llarg desplaçament fins a les illes Balears per disputar la primera ronda de Copa. Aquesta primera eliminatòria es juga a partit únic el dia 31 d'agost i el guanyador s'enfrontarà al vencedor entre el Leganés i el Vecindario. El San Roque de Lepe, de moment amb Gabri i Sobregrau a les seves files, ha quedat exempt i accedeix directament a la segona fase, en la qual s'enfrontarà al guanyador d'entre el Melilla i el Villanovense.

A la segona ronda de la competició entren en acció els equips de Segona Divisió. És el cas de Migue i Benja, amb el Girona, que es veuran les cares amb un exprimera com el Deportivo de la Corunya. Fernando Maestro i l'Alcoià, per la seva banda, s'enfrontaran a un altre recent descendit de la màxima categoria, l'Hèrcules. Els partits corresponents a la segona eliminatòria es disputen el dia 7 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.